ВИКОРИСТАННЯ SUNRAV SOFTWARE В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Н. ХАРАДЖЯН
О. ХАРАДЖЯН

Анотація

У статті розглянуто пакет програм Sunrav Software в професійній підготовці фахівців з комп’ютерних наук та інформаційних технологій у вищих навчальних закладах, в якості засобу для створення електронних навчальних посібників та підручників.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
ХАРАДЖЯН, Н., & ХАРАДЖЯН, О. (2017). ВИКОРИСТАННЯ SUNRAV SOFTWARE В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.<Br> Серія: "Педагогічні науки", (7). вилучено із https://ped-ejournal.cdu.edu.ua/article/view/1591
Розділ
Статті
Біографії авторів

Н. ХАРАДЖЯН

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформатики та прикладної математики Криворізького педагогічного інституту ДВНЗ «Криворізький національний університет»

 

О. ХАРАДЖЯН

кандидат технічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики та комп’ютерних систем і мереж відокремленого підрозділу ПрАТ ПВНЗ «Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій» у м. Кривий Ріг

Посилання

ДСТУ 7157:2010. Електронні видання. Основні види та вихідні відомості. – Чинний від 2010–07–01. – К. : Держспоживстандарт України, 2010. – 13 с. – (Інформація та документація).

Ющик А. Огляд програмного забезпечення для створення електронних книг / Андрій Ющик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 531-532.

SunRav Software : Программы для созданий тестов и электронных книг [Электронный ресурс]. – 2016. – Режим доступа : http://www.sunrav.ru/.