ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ЯК ОСНОВА УСПІШНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Ірина Олександрівна Пальшкова

Анотація

У статті визначено особливості формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя як основа успішного навчання учнів початкової школи. Крім того, проаналізовано педагогічний процес освітньої установи, зміст навчання і способи взаємодії студентів і викладачів складають особливе культурно-освітнє середовище, в якому відбувається їхня професійно і особистісно значуща підготовка до професійної діяльності і спілкування. Разом вони є факторами становлення в тих, хто навчаються, особистісної і професійної культури, їх успішності у навчанні. Саме у просторі навчально-виховного процесу вищого навчального закладу створюються і реалізуються педагогічні умови формування у майбутніх учителів їх професійно-педагогічної культури як основа успішного навчання учнів початкової школи.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
Пальшкова, І. О. (2016). ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ЯК ОСНОВА УСПІШНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.<Br> Серія: "Педагогічні науки", (1). вилучено із https://ped-ejournal.cdu.edu.ua/article/view/979
Розділ
Статті
Біографія автора

Ірина Олександрівна Пальшкова, Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського»

доктор педагогічних наук, професор

Посилання

Занков Л. В. О начальном обучении. / Л. В. Занков. М. : АПН РСФСР, 1963. – С. 191.

Злобин Н. С. Культура и общественный прогресс / Н. С. Злобин. – М. : Наука, 1980. – 304 с.

Санникова О. П. Эмоциональность в структуре личности: Монография. / О. П. Санникова. – Одесса-Киев: Принт, 1998. – 348 с.